Каталоги

25 мая 2020

Geon Razzo - новий електричний скутер з одними за найбільших в класі запасом ходу и максимальною швидкістю. 

Короткий огляд скутера Razzo - електроскутер нового покоління.
 
Не так давно ми розповіли про новий для нас продукт - сітіскутер Razzo. Це спільна робота інженерів EMGo і GEON.

Настав час розповісти докладніше про скутер аналогів якому поки немає на ринку України, але не будемо забігати в перед і почнемо з дизайну.

За основу взято класичний італійський скутер, адже класика це завжди стильно. У той же час в лініях та архітектури панелі явно простежуються елементи хай-тека, що робить скутер по італійськи елегантним і при цьому сучасним.

Так склалося, що конструктивно в основі переважної більшості електро скутерів на ринку України лежить мотор-колесо. Мінусом такого рішення є прямоточна система, яка не передбачає ніякої оптимізації і оновлень. Такий мотор «прожорливее» і не так ефективний на відміну від мотора-редуктора, який інженери застосували в Razzo.

Мотор-редуктор більш складне конструктивне рішення, але в результаті це збільшує ККД двигуна, ефективність використання і запасу енергії. Простими словами - збільшена динаміка і дальність пробігу на одному заряді батареї. Ви можете змінювати режими руху в залежності від дорожньої обстановки: пробка, вільна траса, великий проліт прямий дороги і т. Д. Що стосується пробігу на одному заряді акумулятора, то він становить від 180 до 200 км, за умови їзди в режимі еко.

До слова про заряд і батарею. У скутера відсутні зарядні коробки і інших девайси, які необхідно возити з собою для підзарядки, для цього використовується провід.

DSC08197 — копия.jpg


Возврат к списку