Каталоги

17 августа 2020


Geon TerraX: Законодавець середньорозмірних ендуро знову в наявності і порадує оновленнями.

   У новій версії TerraX'и оснащуються преміум LED фарами. Нова світлодіодна фара забезпечує набагато краще світлення - яскравіше і потужніше. Є режими ближнього і дальнього світла і габаритне світло. Фара має європейську сертифікацію, а значить відповідає всім необхідним нормам. Моноблок має надійну герметизацію. Фара Geon TerraX оснащена ефективним радіатором охолодження.

   Ще одне покращення Geon TerraX - ми поміняли кріплення глушника на потрійний хомут ковзання. Такий вид кріплення надає певну еластичність, а значить буде надійніше в порівнянні з жорстким кріпленням в умовах постійних вібрацій і ударів в режимі ендуро.

   Встановлено новий посилений кермо. Замінили замок запалювання на покращений. Встановили пружинку на підніжку що б було зручніше заводити з кік-стартера. Покращено пристрій бічної опори. Буксаторів тепер встановлено відразу на колесах. Покращено і посилено установка повітряного фільтру, що забезпечує кращу щільність прилягання деталей і полегшує заміну. Покращено захист від пилу рульової колонки.


Geon TerraX 250 2020 LED (18).jpg

Geon TerraX 250 2020 LED (63) — копия.jpg


Возврат к списку