Каталоги

1 июня 2020

Ми раді повідомити вам наші плани по абсолютному оновленню моделі CR6 і відразу анонсувати новинку 2021 року на ринку України. 

Безумовно, модель CR6 є однією з найпопулярніших не тільки в модельному ряду Geon, але і в цілому серед багатьох любителів мотоциклів України. Тому ми з великою відповідальністю підійшли до питання модернізації моделі і почали готувати нове покоління вже досить давно. 

І ось зараз ми раді представити вам результат - нове покоління – Geon CR6z 250.

Geon CR6z (32).JPG

Підкреслюємо, що це абсолютно новий мотоцикл, включаючи всі компоненти і створений він на новій сучасній виробничої платформі. 

Оновленому шляховику 2021 року дістався новий двигун z250 - це також 4-тактний двигун з верхнім розташуванням розпредвалу із баланс-валом. З ним працює 6-ступінчаста механічна КПП. Система масляного охолодження в парі з блоком циліндра забезпечує ефективне охолодження. 

Відзначається, що завдяки використанню поліпшених матеріалів і технологій споживання палива знизилося, а потужність двигуна дещо зросла в порівнянні з попередником. Але важливіше те, що подача і розподіл потужності стали ще рівніше, а двигун придбав більшу еластичність. 

Найпомітніше поліпшення Geon CR6z 250 - це зовнішній дизайн мотоцикла. Лінії нового вигляду намальовані в стилі хай-тек. Пластик поліпшеної якості – він є більш еластичними та міцними. А також лакофарбове покриття міцніше. 

Нова фара CR6z має високу яскравість і тривалий термін служби. Яскраві світлодіодні габаритні вогні, покажчики поворотів і денні ходові вогні не тільки економлять енергію, а й довговічні і дають сильний візуальний ефект. Світлодіодний блок заднього ліхтаря виглядає сучасно і привабливо. 

Велика увага була приділена підвищенню інтуїтивності і ергономіки. Приладова панель - поєднання аналогового круглого тахометра і цифрового дисплея відображає всю необхідну інформацію для водія. 

Geon CR6z (11) — копия.JPG

Паливний бак Geon CR6z великої місткості з оцинкованими внутрішніми поверхнями запобігає утворенню іржі і засмічення паливної системи. 

Значну увагу приділено вихлопній системі і глушнику - подвійний випуск глушника вихлопу робить вихлоп більш плавним, а його звук більш басовитим. 

Нарешті модель Geon CR6z 250 отримала довгоочікуваний функціональний задній багажник гармонійно вписаний в дизайн мотоцикла. 

Geon CR6z (16).JPG

Важливим доповненням нової моделі є центральна підніжка, яка дозволяє значно спростити обслуговування мотоцикла. 

Продажі нового покоління CR6z на українському ринку почнуться вже в липні 2020 року.


Детально про нову модель за посиланням




Возврат к списку